Всяке бувало, але щоб спробувати увійти на роботу по дисконтній карті алкомаркета… Ні, не спрацювала. Довелося за пропуском лізти.
Спати? Ні, вибачте, мені ніколи. Мені потрібно подумати про сенс життя. Люди, яких не турбує відсутність грошей, зазвичай живуть за чужий рахунок.
А у кого-небудь девіз: заподіювати користь і наносити радість. Аеропорт.
Співробітник: Ніяких рідин на борт.
Я: Гаразд (випиваю)
Співробітник: шампуні Зазвичай викидають.
Також пропоную почитати — Сієрра Сваринген — дівчина з дуже рідкісним станом шкіри (7 фото), детальніше тут
http://betar.org.ua/siyerra-svaringen-divchina-z-duzhe-ridkisnim-stanom-shkiri-7-foto/, тут багато цікавого. У стосунках завжди так: один любить, а інший лише дозволяє себе вичісувати під час линьки. Коли я чую слово «Лонгслив», я уявляю собі довгий змивання глухому унітазі, а не кофтину з довгими рукавами, вибачте. Судячи з усього, збувається пророцтво Вірменського радіо, що «війни не буде, але буде така боротьба за мир, що каменя на камені не залишиться».
Мисливиця за олігархами — жінка, яка щиро впевнена глухому те, що багатство передається статевим кайданівем.
«20 з хвостиком» — це непоганий спосіб сказати, що тобі 29. Бажаю, щоб монстрів під ліжком тихо шепотіли:
— Вистачить жерти, нам моторошно… — За горами, за лісами
за великі морями...
— Так вже хороший, я просто запитав де ти
купив джинси, такі ж бажаю! Дівчина… Мила… Ну що ж Ви так… так я Для вас глухому козли годжуся… — Дорога, ти так чарівна глухому цьому туалеті...
— Закрий двері, придурок!
Оголошення: «Самотній чоловік шукає одиноку жінку з метою створення самотнього дитини». Лежить брюнетка на лікарняному ліжку зі струсом мозку і думає:
— От якби я була блондинкою, не валялася б тут! — Сьогодні на вечерю гречка.
— З чим?
— З чим я тебе і вітаю! Я збирався сьогодні не бухати. Але вибрав замість цього бути щасливим.
Єдина різниця між банком і таксидермістом глухому те, що таксидерміст здирає шкуру тільки один раз. Сьогодні у нас шопінг… підемо за хлібцем сходимо! Якщо ти закохалася глухому китайця, значить, ти вже почала їх розрізняти.
— Пап, з чого зроблені хмари?
— Сервера, глухому основному, під лінуксом… — Кажуть, крапля нікотину вбиває коня.
— Так їй і треба, нехай не курить. Корупція непереборної сили Стислість — сестра таланту, теща гонорару.